پیام خراسان

آخرين مطالب

با این فرمول جادویی خیارشور دیگه شل و خراب نمیشه | راز جاودانگی ترد و خوشمزگی خیارشور خانگی اجتماعي

با این فرمول جادویی خیارشور دیگه شل و خراب نمیشه | راز جاودانگی ترد و خوشمزگی خیارشور خانگی
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - سایت سرگرمی روز :
خیار شور یکی از دورچین های محبوبی است که می توان آن را با انواع غذا سرو کرد. بسیاری از ما با فرا رسیدن فصل تابستان که خیار در آن فراوان است، به فکر تهیه خیارشور می افتیم اما اگر بخواهیم خیارشور را در حجم زیاد برای مصرف یا فروش تهیه کنیم، بسیار مهم است که بتوانیم خیارشور را از خراب شدن در امان نگه داریم و روش نگهداری درست آن را بدانیم.
چگونه از خراب شدن خیارشور جلوگیری کنیم؟ نکات زیر به شما کمک می کند تا بتوانید خیارشور را به مدت طولانی سالم نگهداری کنید و از خراب شدن آن جلوگیری نمایید.
خیارشور را در جای خنک قرار دهید:
یکی از علل خراب شدن خیارشور قرار دادن خیارشورها در محیط گرم است زیرا محیط گرم جای مساعد تری برای رشد کپک ها خواهد بود پس برای رسیدن خیارشور عجله نکنید و آن را در جای خنک و حتما سایه نگهداری کنید.
از نمک دریایی استفاده کنید:
یکی دیگر از علل بی کیفیت شدن و خرابی خیارشور را باید در نمک آن جستجو نمود زیرا نمک معمولی یا همان نمک یددار دارای مواد افزدونی بوده و از تخمیر مثبت جلوگیری می کند پس بهتر است از نمک دریایی با کیفیت استفاده کنید.
نسبت آب و نمک را بدانید:
اگر درون خیار شور نمک کمی بریزیم مطمئنا خیارشور خراب خواهد شد زیرا نمک موجب تخمیر ایمنی شده و از رشد باکتری ها در خیارشو میتواند جلوگیری می کند پس بهتر است نسبت آب و نمک را بدانید، برای هر 15 لیوان آب 1 لیوان نمک مناسب می باشد. استفاده از مقدار مناسبی از نمک در تهیه خیارشورها، علاوه بر طعم مناسب آن، باعث بالا رفتن ماندگاری خیارشور می شود.
برای تعیین صحیح نسبت نمک به آب در خیارشور، آب نمک خیارشور را در یک ظرف جداگانه درست کنید. سپس یک عدد تخم مرغ را خوب شسته و درون ظرف حاوی آب نمک، بیاندازید.اگر تخم مرغ وسط محلول شناور شد، نمک کاملا اندازه است. اگر تخم مرغ به ته ظرف رفت، مقدار نمک خیارشور شما کم است؛ اگر تخم مرغ روی سطح آب ظرف قرار گرفت، مقدار نمک زیاد است. 
نمک را در آب کاملا حل کنید:
برای تهیه خیارشور خوب و جلوگیری از خراب شدن آن باید ابتدا محلول آب نمک را درست کنید و سپس اضافه کنید و هرگز آب نریزید و سپس نمک را روی سطح آن نپاشید بلکه باید نمک باید بخوبی در آب حل شود.
خیارها را در آب نمک غوطه ور کنید:
یکی از علت های کپک زدگی و خراب شدن خیارشور این است که تمام خیارها داخل آب شور قرار نمی گیرند و کپک همیشه روی سطح خیار شورهایی که از آب بیرون زده اند تشکیل میشود پس سعی کنید آب شور شما تمام خیارها را بپوشاند زیرا باکتری های مولد کپک در محیط آب نمک نمیتوانند رشد کنند.
به دمای آب توجه کنید:
دمای آب و نمکی که روی خیارشور ریخته می شود، نه باید خیلی سرد و نه باید خیلی داغ باشد. برای این منظور باید از آب گرم استفاده شود، به گونه ای که گرمای آب را بتوانید با سر انگشتان خود حس کنید.
از سرکه استفاده نکنید:
بهتر است بدانید استفاده ازسرکه باعث خرابی و کپک خیارشور می شود پس در تهیه خیارشور هیچ نیازی به استفاده از سرکه نیست.
از آب تصفیه شده یا جوشیده استفاده نمایید:
یکی از علل خراب شدن خیارشور استفاده از آب تصفیه نشده است زیرا آب شیر حاوی مقادیری مواد شیمیایی مانند کلر و دیگر ترکیبات است که میتواند محیط مساعد رشد باکتری کپک باشد. می توانید در تهیه خیار شور از آب جوشیده استفاده نمایید.
خیارها و سبزی ها را خشک کنید:
در مراحل تهیه خیارشور حتما پس از شستن خیارها و سبزی های معطر اجازه دهید آب آنها گرفته شود و آنها را کاملا خشک کنید تا باعث ایجاد کپک نشود.
خیار شور را هم بزنید:
برای اینکه خیارشور شما کپک نزند و خراب نشود، هر چند روز یک بار درب ظرف را محکم ببندید و سپس آن را تکان دهید.
بهداشت را رعایت کنید:
یکی از علل خراب شدن خیار شور استفاده از ظرف کثیف و به طور کل رعایت نکردن بهداشت است. برای جلوگیری از خراب شدن خیارشور از ظروف و وسایل کاملا تمیز استفاده کنید و حتما بهداشت دست ها را در هنگام تهیه خیارشور رعایت کنید.
از مواد اولیه بی کیفیت استفاده نکنید:
یکی دیگر از علل خرابی خیارشور استفاده از خیار و سبزجیات بی کیفیت و پلاسیده و فاسد شده است زیرا سبزیجات و مواد اولیه بی کیفیت بیشتر در معرض فساد هستند و سرعت فساد بالاتری دارند پس برای جلوگیری از خرابی و کپک زدن خیارشور از مواد تازه در تهیه خیارشور استفاده کنید.
درب خیارشور را گچ بزنید:
ورود هوا درون ظرف خیارشور سبب خراب شدن و کپک زدگی آن می شود، پس مطمئن شوید ظرفی که برای خیارشور استفاده کردید درب محکمی دارد. برای جلوگیری از ورود هوا به درون خیارشور می توانید، دور ظرف خیار شور را گچ بگیرید یا یک نایلون روی دهانه دبه قرار داده و با یک کش پلاستیکی دور آن را ببندید تا کاملا محکم شده و هیچ هوایی وارد آن نشود.
حتی می توانید خیار شور را داخل شیشه نوشابه ی خانواده بریزید اما باید از خیارهای ریز برای این کار استفاده کنید.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/826063/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رصدخانه پیشرفته اجرام فضایی ایران ساخته می‌شود

صنایع دستی؛ معیشت عزت‌آفرین جوامع بومی را به همراه دارد

مدارس و ادارات سراسر کشور تا یکشنبه 28 بهمن تعطیل شد؟

سردار تقوی: مردم‌محوری مهم‌ترین رکن خدمت و تکلیف پلیس است

باند «اسکلت‌های سیاه‌پوش» در چنگال قانون

بزرگترین مرکز هوش مصنوعی شرق کشور در دانشگاه بیرجند

قهرمانی تیم دارت دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند در مسابقات کشوری

قهرمانی نماینده استان خراسان‌جنوبی در مسابقات کشوری بوچیا

اعلام برنامه‌های گرامیداشت نیمه شعبان در بیرجند

هزینه‌های سرسام‌آور «چراغ‌برات»؛ سنتی هزار ساله زیر سایه تجمل‌گرایی و اسراف

افزایش 58 درصدی تولید طلا در کارخانه فرآوری طلای هیرد

کشف بیش از 2000 لیتر سوخت قاچاق در بام و صفی آباد

راز جدایی ستاره محبوب از استقلال: ناگفته‌های مجیدی پس از 13 سال فاش شد!

خراسان شمالی در انتهای شبکه خط انتقال گاز است

زیر پوست انتخابات چه می‌گذرد؟/ عابدینی و بهاورند در نقش زاکانی و قاضی‌زاده

جودوکاران خراسان شمالی به اردوی تیم ملی بانوان دعوت شدند

رئیس قوه قضائیه به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد

راز قتل فجیع پیرزن 75 ساله به دستان مرد جوان فاش شد

تصاویر/برگزاری یادواره شهدای طلبه و روحانی استان خراسان شمالی

تصاویر/برپایی نمایشگاه اتقلاب و دفاع مقدس در یادواره شهدای طلبه و روحانی خراسان شمالی

تصاویر/اختتامیه پویش سراسری کودکان سایبری در شهرستان بجنورد

سالاریه: چهارمین ‌مرکز فضایی ایران در چناران افتتاح می‌شود

پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی فردا 25 بهمن ماه 1403 | پیش بینی آب و هوا خراسان رضوی فردا پنجشنبه 25 بهمن ماه 1403 + جدول هواشناسی مشهد

مهاجرانی:اسم فشار حداکثری، مذاکره نیست/زیر بار زور نمی‌رویم

همکاری بزرگ تهران-عشق آباد کلید خورد

تهران و خراسان رضوی بیشترین واحدهای خلاق را در کشور دارند

رازگشایی از جسد زن کردکویی در جنگل های بندر گز !

فرودگاه و راه آهن سرخس نقش مهمی در ایجاد ارتباطات بین‌ المللی دارند

پایان مسابقات بوچیای کشور بانوان با قهرمانی تیم خراسان رضوی

تعطیلی ادارات مشهد/ برودت هوای مشهد فردا تعطیل است؟ پنجشنبه 25 بهمن

مسیری که ایران برای هند و افغانستان هموار کرد

◄ چرا سالن های اعلام بار در تضاد با منافع ملی اقتصادی هستند؟

اهمیت توجه به بهداشت دهان و دندان از دوران نوزادی کودک

اجتماع منتظران ظهور در 22 کشور جهان و 1400 نقطه ایران

اطلاعات درباره هتل سی نور مشهد که باید بدانید!

جدول خاموشی برق خراسان رضوی فردا پنجشنبه 25 بهمن 1403 | برنامه قطعی برق مشهد فردا پنجشنبه 25 بهمن 1403

اختتامیه پنجمین پویش کودکان سایبری در خراسان رضوی برگزار شد

درخواست حمایت ویژه دولت از مناطق آزاد در دیدار مدیرعامل منطقه آزاد کیش با رئیس‌جمهور

ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی یکی از رسالت‌های شورای فرهنگ عمومی است

برگزاری دادگاه ضارب سلمان رشدی و اعتراف به مرگی که نزدیک بود

ائمه جمعه و جماعات مردم را به کتاب‌خوانی تشویق کنند

دلیل یکسانی و یگانی منحصربه فرد قرآن چیست؟

گروه سایپا تحویل خودرو در ایام تعطیل را فعال کرد

لاگارد: تنش‌های تجاری می‌تواند مسیر تورم را تغییر دهد

تامین منابع جدید یارانه با حذف 2 دهک از یارانه بگیران

دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی چهارشنبه تعطیل شد

فعالیت 10 درصدی صنایع خلاق در پارک‌های علم و فناوری کشور

توانمندسازی طلاب خراسان برای خدمت سربازی

پزشکیان وارد بوشهر شد

گلایه کارگردان مشهدی فیلم «شوهر ستاره»